Kwaliteit en service

Kwaliteit en service


Optimal heeft specialistische kennis in huis op het gebied van softwareontwikkeling, databases, rapportage en statistiek. Onze kracht is het elegant oplossen van vraagstukken waar anderen op stuklopen. We hebben veel ervaring met software voor financiƫle, logistieke en productieprocessen.
Onze missie is om bedrijven te helpen om automatisering optimaal in te zetten tegen lage kosten en optimale kwaliteit en service.

Aanpak

We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden of een demo. Software moet altijd uw resultaten meetbaar verbeteren. Dit garanderen wij tegen een vaste prijs, zodat u niet de budgetoverschrijdingen krijgt die in de IT branche nogal eens voorkomen.
Meer over onze aanpak >>>

King Business Software

King Dealer


Wij maken deel uit van Van Zutphen Automatisering (VZA), al 10 jaar de grootste King dealer van Nederland. VZA is een organisatie met het hoofdkantoor in Woerden en regiokantoren in heel Nederland. U kunt bij VZA ook terecht voor hardware en systeembeheer.
Als regiokantoor verkopen wij King Business software en zorgen wij voor het maatwerk. Dit kan bestaan uit rapportage via King DataDigger, het opzetten van taken voor King Taskcentre (voorheen Maatwerkbox), koppelingen met andere systemen of losse apps met extra funties.
Meer over King >>>