Flexibele all-in bedrijfssoftware

King: Business Software voor het MKB


Met een handig computerboekhoudsysteem werd meer dan 20 jaar geleden de basis gelegd voor een softwarepakket dat inzicht verschaft in uw administratie. Of het nu inkoop / verkoop, voorraadbeheer, uren- en projectadministratie of productie betreft, alles is gestructureerd en geïntegreerd uit te voeren met King.

King software is in verschillende groottes te verkrijgen. Lees meer over deze standaardversies, afhankelijk van uw bedrijfsgrootte (hiernaast in het menu). Daarnaast zijn er nog talloze optionele modules zoals Factuurhistorie, Webwinkel, Partijenregistratie, Serienummers, Rechten per gebruiker, Koppeling met CBS-IRIS, Inkoopcombinaties, enz. U groeit nooit meer uit uw software.

Daarbij is King heel redelijk geprijsd voor zulke complete, stabiele en gebruiksvriendelijke software. Het biedt handige controlemogelijkheden en is daarom ook een geliefd pakket bij accountants en administratiekantoren. U kunt gemakkelijk gegevens uitwisselen met uw accountant of administratiekantoor.

We komen graag langs

King in actie zien


Er is meer mogelijk dan op deze pagina's past en dat komen we graag vrijblijvend demonstreren. Bel of mail ons voor een afspraak.
Wij helpen u graag bepalen of King bij u past, welke licentie en modules u nodig heeft, en desgewenst bij het inrichten en in gebruik nemen van de software.
Enkele mogelijkheden zijn: King Software huren, of online boekhouden met King. Ook de vrije velden die u als gebruiker zelf kunt aanmaken op veel plaatsen in het programma willen wij nog noemen. De makers van King, Quadrant, voorzien verder niet in maatwerk modificaties binnen het programma. Voor handige uitbreidingen en speciale wensen moet u bij ons zijn: uw King-dealer.

Maatwerk voor King


Als King toch nog iets niet kan wat u graag wilt, dan kunnen wij dit vaak toevoegen als maatwerk. U heeft dan de betrouwbaarheid waar King om bekend staat met de flexibiliteit die u nodig heeft.
Ook als uw bedrijf groeit en u taken wilt gaan automatiseren of wilt gaan sturen op kentallen komt dit in beeld. Maatwerk kan varieren van aangepaste layouts of extra rapportage tot specifieke programma's.
Voor taken die op de achtergrond moeten worden uitgevoerd biedt King het TaskCentre. Hierin kunnen wij taken configureren zoals: bevestigingen sturen, klanten op de hoogte houden, automatisch aanmanen, koppelen van systemen, berekenen en aanpassen van velden in King en nog veel meer. Vraag ons of uw idee ook kan.