Software

Software Overzicht


Hoge investeringen zijn niet altijd nodig in de IT. Vaak kan het beter zijn een flexibel en uitbreidbaar programma als King te blijven gebruiken, uit te breiden met maatwerk en rapportage in Excel of een op maat gemaakte koppeling.

King Business Software

King Business Software


Deze flexibele bedrijfssoftware is ooit begonnen als boekhoudpakket, maar inmiddels uitgegroeid tot een van de beste totaaloplossingen voor het MKB. Stroomlijn uw administratie van de in- en verkoop, voorraadbeheer en logistiek, uren- en projectadministratie en productie.

Uitbreidingen voor King

Tools voor King


Ontdek welke handige tools, rapportages en koppelingen wij aanbieden om uw administratie met King aangenamer en sneller te laten verlopen.


Maatwerk software

Maatwerk


Wanneer u zo efficiënt mogelijk wilt werken gaat er niets boven maatwerk software. Dankzij onze gefaseerde aanpak en vaste prijs garantie houdt u de volledige controle terwijl uw systeem stap voor stap kan worden uitgebreid.

Office expertise

Office


Een applicatie in VBA, de macro-taal van MS Office (in Access, Word of Excel) is vaak de goedkoopste manier van automatiseren. Wij kijken graag vrijblijvend mee om te zien waar efficiëntieverbetering mogelijk is in uw bedrijfsproces. Uw bestaande applicatie kunnen wij in beheer nemen en optimaliseren.