Alle gegevens importeren in King

XML4King: importeer gegevens in King


Met dit handige tooltje kunt u gegevens uit Excel of tekstbestanden omzetten naar de XML formaten die King kan inlezen. Het kan alle formaten aan, alle velden zijn aanwezig. En het is ook nog eens razendsnel.
Meer info >>>

King Task Centre maar dan goedkoper

EDI Koppeling voor King


Dit programma verzorgt, volledig op de achtergrond, de koppelingen tussen King en andere systemen. Zo kunnen bijvoorbeeld uw ordergegevens automatisch worden doorgestuurd aan uw distributiecentrum wanneer u in King de status verandert. Maar deze koppeling kan nog veel meer, zoals rapportage klaarzetten, e-mails versturen of uw website updaten. Het werkt als het King Task Centre maar dan veel goedkoper.
Meer info >>>

Geen gegevens meer overtypen

Branchepakket-King Koppeling


Bent u zelf gegevens aan het overtypen? Dit eentonige en foutgevoelige werk moet u aan de computer overlaten. Wij maken de koppeling voor u. Kant en klare koppelingen tussen King en uw andere software zijn voordeliger dan maatwerk. Maar ook maatwerk koppelingen betalen zich bijzonder snel terug. Bel ons, wij houden van een uitdaging.
Meer info >>>

Olie voor uw facturatie proces

ProFa - ProjectFacturatie


De onmisbare uitbreiding op de projectenmodules van King. ProFa sluit naadloos aan op King. Het genereert orders op basis van uw voorcalculatie zodat u precies factureert wat u heeft aangeboden en uw klant precies weet waar het over gaat. Daarnaast bevat ProFa essentiële projectrapportage om voortgang, resultaat en facturatie te managen, en meer.
Meer info >>>

Live rapportage in Excel

Excel DataDigger standaardrapporten


Rapportage in Excel heeft als grote voordelen dat u altijd over actuele gegevens beschikt waar u direct mee aan de slag kunt, omdat u bekend bent met Excel. Naast maatwerk bieden wij ook een aantal rapporten die voor elke King DataDigger gebruiker interessant kunnen zijn. Als standaard rapporten kunnen wij deze voor een gunstige prijs leveren, terwijl ze hun waarde in de praktijk al hebben bewezen.
Meer info >>>